Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Elith…

Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς, το «θεμέλιο λίθο» της πολιτικής της εταιρείας μας και της παροχής ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και συμπληρώστε το παρόν ερωτηματολόγιο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για την διάθεση να βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Στείλτε τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια εδώ.

Ισολογισμός χρήσης 2014

Ο Ισολογισμός Λογιστικής Χρήσης 2014.

Aναλυτικό πρακτικό της επιτροπής

H Elith με χαρά δημοσιεύει το αναλυτικό πρακτικό της επιτροπής για τον αρχιτεκτονικό μας διαγωνισμό, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το κατεβάσουν εδώ.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.

Έντυπο δήλωση προϊόντος Elith

Η Elith σας παρέχει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την αρχική δεκαετή (10) εγγύηση των συσκευών σας για 2 επιπλέον χρόνια, απλά δηλώστε την με την βοήθεια του έντυπου αυτού.

Όροι εγγύησης προϊόντων Elith

Διαβάστε τους όρους εγγύησης  που παρέχει η Elith στα προϊόντα της , δηλώστε τα προϊόντα που αγοράσατε και επεκτείνετε με αυτόν τον τροπό την εγγύηση σας κατά δυο (2) έτη δωρεάν , εδώ.

Οδηγίες χρήσης Elith

Το έντυπο με τις οδηγίες χρήσεως είναι απαραίτητο, για την σωστή πρώτη έναυση και τοποθέτηση των θερμαντικών σωμάτων Elith.

Ρύθμιση ηλεκτρονικού θερμοστάτη

Συμβουλές λειτουργίας για εξοικονόμηση χρημάτων.  

Η χρήση ηλεκτρονικού θερμοστάτη είναι επιβεβλημένη,  χρονοπρογραμματίστε την λειτουργία του συστήματος θέρμανσης με την βοήθεια του και εξοικονομείτε χρήματα .

Με την σωστή ρύθμιση,  δεν σπαταλάτε ενέργεια και ξενοιάζετε από την συνεχή ρύθμιση του απλού θερμοστάτη.

Ακολουθήστε το παράδειγμα μας και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στα έξοδα θέρμανσης.

Ρυθμίστε σωστά τους θερμοστάτες σας και εκμεταλλευτείτε εις το έπακρον την  χαμηλή τιμή του νυχτερινού ρεύματος. 

Φόρμα καταγραφής Elith

Παρακαλώ κατεβάστε, συμπληρώστε και αποστείλετε την φόρμα καταγραφής, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Το συντομότερο δυνατό θα σας αποσταλεί η οικονομοτεχνική μας προσφορά.

Τα πλεονεκτήματα μας

Αντίθετα με τα συνηθισμένα συστήματα θέρμανσης που στηρίζουν τη λειτουργία τους στην κίνηση του θερμαινόμενου αέρα, εμείς σας προσφέρουμε θερμαντικά σώματα φτιαγμένα από φυσικά πετρώματα που θερμαίνουν τον χώρο μέσω υπέρυθρης εκπομπής ομοιόμορφα.

Σελίδες