Blog

Μάρμαρο τέχνη και πολιτισμός

Το µάρµαρο προέρχεται από την αγκαλιά της Φύσης, είναι διακοσμητικό πέτρωμα μικρής ή μέσης σκληρότητας , το οποίο εξορύσσεται σε όγκους μεγάλων διαστάσεων και επιδέχεται σκάλισμα, λείανση και στίλβωση, η ύπαρξη του είναι συνυφασμένη με την τέχνη τον πολιτισμό και των άνθρωπο. Γενικά τα μάρμαρα, οι γρανίτες, οι σχιστόλιθοι και οι ασβεστόλιθοι ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των πετρωμάτων που δημιουργούνται από διαφορετικά χημικά συστατικά και υπό διαφορετικές συνθήκες. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος του μεγάλου εύρους.
Περισσότερα

Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους…

Ατμοσφαιρικη ρύπανση Elith

Ο χειμώνας φέτος μας ήρθε για τα καλά. Πολύς κόσμος επιστρέφει σε πιο παραδοσιακούς τρόπους θέρμανσης, όπως τζάκια και σόμπες. Δυστυχώς, η οικονομική κατάσταση πολλών συνανθρώπων μας δεν τους επιτρέπει να προσέχουν τι καίνε για να ζεσταθούν.  Εξαιτίας της αυξημένης καύσης ξύλων και άλλων παρεμφερών καύσιμων υλικών, η μικροατμόσφαιρα πολλών περιοχών έχει υποστεί τρομερές αλλαγές, οι οποίες είναι αισθητές από όλους μας, εύκολα διακρίνουμε.

Περισσότερα

Η αίσθηση της θερμοκρασίας από τον άνθρωπο

“Μια κρύο , μια ζέστη.  Έξω κρύο, μέσα ζέστη. Μεταβολή της θερμοκρασίας ,έξω ζέστη, μέσα κρύο. Να βάλω καμιά ζακέτα; Τι να κάνω για να αισθανθώ άνετα;”.....

Elith human comfort

…..ο ανθρώπινος οργανισμός, όπως και πολλά θηλαστικά και άλλα ζώα, έχουν εσωτερικούς μηχανισμούς διατήρησης μιας σταθερής θερμοκρασίας. Ωστόσο, κάθε οργανισμός επηρεάζεται άμεσα από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος του. Πολλές έρευνες, αλλά και η προσωπική μας εμπειρία, μας δείχνουν.

Περισσότερα

Net Metering βάλτε τον Ήλιο στην πρίζα!

ELITH ΑΠΕ Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Tι είναι η τεχνική Net Metering; Πότε και που δημιουργήθηκε;

Το Net metering προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής . Η ιδέα υλοποίησης της τεχνικής αυτής γεννήθηκε το 1983 στην Μινεσότα , για να καλύψει την ανάγκη που είχαν  οι μικροί παραγωγοί ενεργείας  να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν οπότε αυτοί το θελήσουν, με απλό τρόπο.

Περισσότερα

Ποιά προϊόντα έχουν πραγματική πιστοποίηση; VDE vs CE

Αν θέλετε τα χρήματα σας να έχουν αξία, κάντε την σωστή επιλογή. Best Choice Στις μέρες μας, ειδικά για τα συστήματα θέρμανσης ακούγονται πολλά και διάφορα, πολλοί κατασκευαστές διατείνονται πως τα προϊόντα τους, είναι ασφαλή και φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου και ποιότητας. Για να μπορείτε να διακρίνεται τα προϊόντα που έχουν πιστοποίηση, υψηλή ποιότητα κατασκευής και είναι ασφαλή στην λειτουργία τους, θα πρέπει να.

Περισσότερα

Tο πείραμα για την θερμική άνεση στο εργαστήριο John B. Pierce

ΣΚΙ John B. PierceΈνα πείραμα στο εργαστήριο του John B. Pierce επιβεβαίωσε στην πράξη την θεωρία της θερμικής άνεσης:

Ομάδες ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα κλήθηκαν να περιγράψουν το πως αισθάνονται στις δύο παρακάτω περιπτώσεις:

1. Σε ένα δωμάτιο με θερμό αέρα, με θερμοκρασία 50 °C και ψυχρά τοιχώματα 2. Σε ένα δωμάτιο με δροσερό αέρα, με θερμοκρασία 10 °C και ζεστά τοιχώματα

Στην πρώτη.
Περισσότερα

Υπέρυθρη θέρμανση, ήλιος εσωτερικού χώρου

Υπέρυθρη θέρμανση του Τάσου Καφαντάρηυπέρυθρη θέρμανση Πέρυσι, τέτοιον καιρό, η λέξη του συρμού ήταν «πέλετ». Απετάχθησαν οι πολλοί το ακριβό πετρέλαιο, αγόρασαν τις αυστριακές σόμπες και ζέσταναν το κοκαλάκι τους. Όμως, λίγο μετά, οι νοικοκυρές άρχισαν να γκρινιάζουν για τη μυρωδιά στα απλωμένα ρούχα και, λίγο αργότερα, η Αθήνα άρχισε να θυμίζει Λονδίνο του ’50. Μέχρι την άνοιξη, το σύνολο σχεδόν των ελληνικών πόλεων θύμιζε τσιμινιέρα και οι.
Περισσότερα

Η Elith στην Ονειρούπολη Δράμας

Η Elith σας προσκαλεί στο ομορφότερο παιδικό παραμύθι,στην Ονειρούπολη Δράμας.

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ELITH

Η Elith μεταμορφώνεται σε βοηθό του Άι Βασίλη, αφού βοηθά έμπρακτα τα ξωτικά να ετοιμάσουν τα δώρα για όλα τα παιδιά προσφέροντας άπλετη ζέστη.

Τα προϊόντα μας έχουν εγκατασταθεί στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και συνεισφέρουν στην  θέρμανση των παρευρισκομένων, οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να δουν από.

Περισσότερα

Συμβουλές οικονομίας και ενημέρωση:

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ELITHage4Εσείς λειτουργείτε σωστά την θέρμανση σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα βγείτε κερδισμένοι. Έχετε αποκτήσει ένα σύστημα θέρμανσης από την Elith.  Είσαστε ενθουσιασμένοι από την αισθητική των μαρμάρινων σωμάτων και την ομοιόμορφη και απολαυστική θερμότητα που προσφέρουν. Παρόλα αυτά ίσως αναρωτιέστε αν το σύστημα θέρμανσης, έχει εγκατασταθεί σωστά, αν το σύστημα λειτουργεί αποδοτικά ή αν ο τρόπος που τα χρησιμοποιείτε είναι ο ενδεδειγμένος.

Έχω την σωστή.

Περισσότερα

Το ρεύμα αποτελεί μια οικονομική λύση ή όχι τελικά;

οικονιμική λύση

Το ρεύμα αποτελεί υπό προϋποθέσεις,  μια από τις πιο καθαρές , υγιεινές, οικονομικές και αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις, για την θέρμανση του σπιτιού σας.

Εσείς πόσα χρήματα ξοδεύετε για να θερμάνετε το σπίτι σας;

Αν ψάχνετε για μια οικονομική λύση θέρμανσης η Elith έχει τον τρόπο , να θερμάνει το σπίτι σας οικονομικά και υγιεινά.

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται είναι : 1. Η επιλογή ενός αποδοτικού.

Περισσότερα